Tarta cu sunca si broccoli

de mikidaniro in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2012 | 2333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 125g unt
  • 260g faina
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de apa
  • sare
  • Umplutura:
  • 4 oua
  • 250ml lapte
  • 200g sunca
  • 200g branza
  • 300g broccoli
  • 1/4 ardei gras rosu
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu sunca si broccoli:

Untul rece taiat cubulete impreuna cu faina,oul batut usor cu sarea si 2 linguri de apa le punem in robot si omogenizam totul 2-3 min.Daca mai este necesar pentru a ''lega'' aluatul adaugam si a treia lingura de apa.


Scoatem aluatul pe suprafata infainata,il intindem si il punem in forma de tarta tapetata in prealabil cu unt.Punem tava la rece si ne apucam de umplutura.


Broccoli il rupem buchetele mici,iar ceapa o taiem jolien,apoi punem totul pe foc intr-o tigaie si le sotam 10-12 min.sau pana incepe broccoli sa se inmoaie.Cand este gata dam deoparte si cat se racoreste putin taiem sunca cubulete,branza cuburi,iar ardeiul fasii.


Amestecam ouale cu laptele,sare si piper,adaugam sunca,branza si broccoli cu ceapa,omogenizam bine si turnam totul in tava cu aluat scoasa de la rece,apoi punem ardeii deasupra.Punem tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30 de min. sau pana se rumeneste deasupra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sunca si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

deliciousflavours 1

04.04.2012, 09:13

imi plac mult tartele de acest gen!
p.s. frumoasa impletitura

Criss 1

04.04.2012, 10:08

Foarte faina si buna tarta.

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:39

ce frumos aratsa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Urși de mamaliga cu branza

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu sunca si ardei