Tarta cu sunca si broccoli

de mikidaniro in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2012 | 5309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 125g unt
  • 260g faina
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de apa
  • sare
  • Umplutura:
  • 4 oua
  • 250ml lapte
  • 200g sunca
  • 200g branza
  • 300g broccoli
  • 1/4 ardei gras rosu
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu sunca si broccoli:

Untul rece taiat cubulete impreuna cu faina,oul batut usor cu sarea si 2 linguri de apa le punem in robot si omogenizam totul 2-3 min.Daca mai este necesar pentru a ''lega'' aluatul adaugam si a treia lingura de apa.

Scoatem aluatul pe suprafata infainata,il intindem si il punem in forma de tarta tapetata in prealabil cu unt.Punem tava la rece si ne apucam de umplutura.

Broccoli il rupem buchetele mici,iar ceapa o taiem jolien,apoi punem totul pe foc intr-o tigaie si le sotam 10-12 min.sau pana incepe broccoli sa se inmoaie.Cand este gata dam deoparte si cat se racoreste putin taiem sunca cubulete,branza cuburi,iar ardeiul fasii.

Amestecam ouale cu laptele,sare si piper,adaugam sunca,branza si broccoli cu ceapa,omogenizam bine si turnam totul in tava cu aluat scoasa de la rece,apoi punem ardeii deasupra.Punem tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30 de min. sau pana se rumeneste deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sunca si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

deliciousflavours 1

04.04.2012, 09:13

imi plac mult tartele de acest gen!
p.s. frumoasa impletitura

Criss 1

04.04.2012, 10:08

Foarte faina si buna tarta.

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:39

ce frumos aratsa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu foietaj, jambon si branza