Saratele cu branza si cascaval

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2017 | 1044 vizualizari

 

Mi-ati facut pofta cu saratelele, atunci dupa Revelion, asa ca le-am executat si eu ca prea bune-s.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1/2 lingurita de sare
  • 100 g unt moale
  • 50 g untura solida
  • 100 g smantana
  • 100 g branza de vaci
  • 100 g cascaval afumat Delaco
  • faina cat cuprinde (300 - 400 g)
  • un galbenus + o lingura lapte pentru uns
  • seminte de susan
  • seminte de mac
  • seminte de floarea-soarelui
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza si cascaval:

Intr-un castron, se pun oul, sarea, untul, untura si smantana. Se adauga branza si cascavalul date pe razatoarea mare si putina faina. Se amesteca totul, adaugand faina treptat, pana cand se obtine un aluat nelipicios. Se formeaza o bila care se introduce la frigider pentru 30 de minute.


Dupa trecerea acestui interval de timp, se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Aluatul se intinde cu ajutorul unui sucitor, pe masa de lucru unsa cu ulei si se taie fasii late de 1-1,5 cm si lungi de 7-10 cm. Se transfera fasiile pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenus amestecat cu lapte si se presara seminte peste ele. Se introduce tava la cuptor pana cand se rumenesc frumos. Se procedeaza la fel pana cand se termina tot aluatul. Au iesit doua tavi de saratele cu branza si cascaval.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

16.01.2017, 19:10

Servesc si eu ca tare mult imi mai plac!

Adi 1

16.01.2017, 21:51

Foarte bune!

anca_rm 1

17.01.2017, 13:38

ce bune sunt astea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti,la cuptor