Pilav de bulgur cu legume

de raluca95 in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2016 | 780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de bulgur
  • 3 cani / 3 cani jumate de supa sau apa fierbinte (eu am folosit supa de pui)
  • un ardei
  • o ceapa
  • un morcov
  • un cartof
  • sare si piper
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilav de bulgur cu legume:

Calim toate legumele tocate mic, inclusiv cartoful, in doua/trei linguri de ulei de masline timp de cateva minute. E foarte important sa fie tocate foarte mic pentru ca trebuie sa se patrunda repede. Adaugam bulgurul si lasam 1/2 minute, dupa care adaugam supa fierbinte (sau apa fierbinte in care dizolvam un cub de vegeta).


Amestecam bine, gustam de sare, dam focul mic si punem capacul si lasam cam 10/15 de minute. Luam de pe foc si il lasam 10/15 minute cu capac sa se ¨odihneasca¨ dupa care il servim cu ce vrem alaturi. Eu am servit cu pulpe de pui invelite in bacon. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

daca vreti puteti sa puneti si o mana de patrunjel tocat fin la momentul servirii da eu de data asta nu am avut in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilav de bulgur cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Camelya 1

09.02.2016, 20:32

Gicuta69 1

09.02.2016, 21:09

raluca95 1

09.02.2016, 21:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Frigarui asortate la cuptor