Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Calim toate legumele tocate mic, inclusiv cartoful, in doua/trei linguri de ulei de masline timp de cateva minute. E foarte important sa fie tocate foarte mic pentru ca trebuie sa se patrunda repede. Adaugam bulgurul si lasam 1/2 minute, dupa care adaugam supa fierbinte (sau apa fierbinte in care dizolvam un cub de vegeta).
Amestecam bine, gustam de sare, dam focul mic si punem capacul si lasam cam 10/15 de minute. Luam de pe foc si il lasam 10/15 minute cu capac sa se ¨odihneasca¨ dupa care il servim cu ce vrem alaturi. Eu am servit cu pulpe de pui invelite in bacon. Pofta buna!
1
daca vreti puteti sa puneti si o mana de patrunjel tocat fin la momentul servirii da eu de data asta nu am avut in casa
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult