Tortilla spaniola

de nilgun in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2013 | 3011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi- vreo 8 buc. cartofi noi mai micuti
  • 6 oua de tara
  • ceapa verde plus ceapa uscata- 6 buc. ceapa verde plus jumatate ceapa uscata
  • o legatura patruunjel
  • sare, piper, o lingura de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla spaniola:

Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie feliute ff mici si ff subtiri. Ceapa se taie si ea fff mic. Cele 6 oua se bat separat cu sare si piper.


Cartofii se calesc separat si se scot intr-un vas.


Ceapa se caleste separat si se scot intr-un vas.


Se amesteca ceapa si cartofii deja calite cu ouale, se mai pune sare , piper si patrunjelul verde tocat.


Intr-o tigaie se pune toata compozitia. Selasa sa se faca pe o parte. Testam daca e facuta bn apasand pur si simplu pe tortilla, daca e tare inseamna ca e gata.Daca avem 2 tigai se rastoarna in alta si se coace si pe partea cealalta. Daca nu, eu nu am 2 de aceeasi dimensiun, se rastoarca pe o farfurie cu o miscare ferma, dupa care se pune in tigaie pe partea cealalta.


Cand e gata, se sciate pe un platou, se lasa la racit si se taie felii ca la tort sau bucatele cum vrem noi.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla spaniola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

babi5 1

05.06.2013, 15:00

cristeena20 1

07.06.2013, 13:20

Imi place mult!!!super !!

Ligia Bxl 1

04.07.2013, 00:29

si eu fac asa ceva.e bun dar nu inteleg acolo cum e cu ceapa plus....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă