Tortilla spaniola

de nilgun in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2013 | 3069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi- vreo 8 buc. cartofi noi mai micuti
  • 6 oua de tara
  • ceapa verde plus ceapa uscata- 6 buc. ceapa verde plus jumatate ceapa uscata
  • o legatura patruunjel
  • sare, piper, o lingura de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla spaniola:

Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie feliute ff mici si ff subtiri. Ceapa se taie si ea fff mic. Cele 6 oua se bat separat cu sare si piper.


Cartofii se calesc separat si se scot intr-un vas.


Ceapa se caleste separat si se scot intr-un vas.


Se amesteca ceapa si cartofii deja calite cu ouale, se mai pune sare , piper si patrunjelul verde tocat.


Intr-o tigaie se pune toata compozitia. Selasa sa se faca pe o parte. Testam daca e facuta bn apasand pur si simplu pe tortilla, daca e tare inseamna ca e gata.Daca avem 2 tigai se rastoarna in alta si se coace si pe partea cealalta. Daca nu, eu nu am 2 de aceeasi dimensiun, se rastoarca pe o farfurie cu o miscare ferma, dupa care se pune in tigaie pe partea cealalta.


Cand e gata, se sciate pe un platou, se lasa la racit si se taie felii ca la tort sau bucatele cum vrem noi.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla spaniola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

babi5 1

05.06.2013, 15:00

cristeena20 1

07.06.2013, 13:20

Imi place mult!!!super !!

Ligia Bxl 1

04.07.2013, 00:29

si eu fac asa ceva.e bun dar nu inteleg acolo cum e cu ceapa plus....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă