Saratele cu cascaval

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2012 | 40341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 550 g faina
  • 250 g unt moale
  • 200 g cascaval ras
  • 1 lgt sare
  • 2 oua
  • 1 albus
  • 50 ml lapte
  • Uns deasupra :
  • 1 galbenus
  • 50 g cascaval  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval:

Cernem faina intr-un bol, facem o scobitura si adaugam cele 2 oua, sarea, albusul de ou, laptele si untul moale taiat bucatele . Framantam putin , apoi adaugam cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici si framantam mai departe pentru omogenizare.

Aluatul obtinut il dam la rece pentru 15 minute, apoi il impartim in 2 si intindem 2 foi; fiecare foaie o taiem dreptunghiuri sau diferite forme. Dupa ce am taiat dreptunghiurile, le ungem cu galbenus de ou ( cu ajutorul unei pensule de silicon ) si apoi radem cascaval ; le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana se rumenesc.

Spor la preparat ! :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Lorra 1

09.01.2012, 20:03

Rocsi 1

09.01.2012, 20:35

vreau vreau vreauuuuuuuuuu

zinacup 1

25.01.2013, 16:37

am facut saratelele si miau iesit foarte gustoase!!!reteta reusita,bravo!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu branza, sunca si masline