Saratele cu telemea si chimen

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2011 | 13736 vizualizari

 

By Ruxy.....crocante, dar pufoase in interior, cu branza multa, cu gust delicios de chimen...atat de gustoase........

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza telemea( eu am pus  telemea veche de oaie si mai proaspata de capra cam jumatate-jumatate)
  • 10 linguri de smantana
  • 1 pachet de unt ( 200 gr)
  • 3 oua( mai micute)
  • 2 lingurite chimen
  • o lingurita rasa de sare
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat bun care nu se mai lipeste de maini( in jur de 700 gr mai mult sau mai putin)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea si chimen:

Se amesteca ingredientele pentru aluat, avand grija ca untul sa fie la temperatura camerei si branza sa fie rasa si se framanta un aluat bun care nu se mai lipeste de maini.


Se intinde o foaie mai grosuta( eu am intins pe o foaie pergament) si se taie cu un cutit( rotita de pizza) in forma dorita.


Se coc la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 de minute sau pana se rumenesc frumos.


Sunt tare tare tare gustoase...

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

RuxyRux 1

20.11.2011, 20:56

Multumesc tuturor...ma bucur mult ca ti-au placut MariaCristina

aura_662001 1

18.03.2012, 22:56

foarte bune acum le-am terminat de facut .delicioase !

RuxyRux 1

13.01.2014, 19:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert melcisori de post, cu halva
  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

ieri la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

ieri la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

ieri la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

ieri la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute