Saratele cu untura

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2015 | 3924 vizualizari

 

Pentru ca am vrut sa fac o placinta cu mere cu aluat fraged, dar din pacate merele s-au evaporat, au iesit niste saratele delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de untura
  • 25 g drojdie
  • faina
  • sare
  • branza razuita sau cascaval
  • 100 ml apa minerala
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu untura:

Am pus faina (cam 500 g) intr-un bol cu un praf de sare peste care am pus untura. Am frecat drojdia cu putin zahar si am adaugat apa minerala. Am facut o adancitura in faina si am inceput sa amestec cu o lingura. Am framantat bine si am mai adaugat faina pana a devenit un aluat mai tare. Am pus aluatul intr-o punga si l-am lasat o ora la frigider.

Am intins foaia cat mai subtire pe fundul tavii, am razuit branza pe deasupra si am taiat in fasii potrivite. Am introdus la cuptor pana s-au rumenit.

Au fost delicioase.

S-aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu untura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rasucele