Saratele cu untura

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2015 | 4019 vizualizari

 

Pentru ca am vrut sa fac o placinta cu mere cu aluat fraged, dar din pacate merele s-au evaporat, au iesit niste saratele delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de untura
  • 25 g drojdie
  • faina
  • sare
  • branza razuita sau cascaval
  • 100 ml apa minerala
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu untura:

Am pus faina (cam 500 g) intr-un bol cu un praf de sare peste care am pus untura. Am frecat drojdia cu putin zahar si am adaugat apa minerala. Am facut o adancitura in faina si am inceput sa amestec cu o lingura. Am framantat bine si am mai adaugat faina pana a devenit un aluat mai tare. Am pus aluatul intr-o punga si l-am lasat o ora la frigider.

Am intins foaia cat mai subtire pe fundul tavii, am razuit branza pe deasupra si am taiat in fasii potrivite. Am introdus la cuptor pana s-au rumenit.

Au fost delicioase.

S-aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu untura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cartofi