Saratele picante

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2011 | 2209 vizualizari

 

Minunate langa un pahar de vin sau bere !

 

INGREDIENTE

  • Aluat:  
  • 700g faina
  • 350g untura
  • 100g margarina
  • 1 lingura boia iute
  • 1 lingurita sare
  • 350g branza dulce de vaci
  • 200g telemea
  • 1 lingura seminte susan
  • 100g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • Deasupra:  
  • 100g cascaval ras
  • 1 lingura seminte susan

   

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele picante:

Punem intr-un vas incapator, faina, untul si margarina la temperatura camerei, adaugam sarea si piperul, branza dulce, telemeaua data pe razatoare, semintele de susan, fulgii de porumb, pe care i-am zdrobit in prealabil si cele doua oua. Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele, pe care-l dam la rece pentru 60 minute (cel putin).


Impartim aluatul 3-4 bucati, luam cate o bucata de la rece, o intindem pe planseta, cu ajutorul sucitorului si taiem in forme. Presaram deasupra cascaval sau seminte de susan, le asezam in tavi tapetate si le dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 20-25 minute.


Se pot servi imediat. Pofta buna!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Teo 1

24.12.2011, 19:12

chiar frumoase !craciun fericit!

Cris2711 1

31.12.2011, 16:08

La multi ani Lia

lia maria 1

01.01.2012, 20:47

La multi ani 2012! si voua tuturor cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu zucchini