Saratele spirale din aluat de foietaj

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2013 | 7487 vizualizari

 

Ce minunate sunt retetele rapide; si cand mai arata atat de apetisant ca reteta Laurei !!!!!!!
http://www.bucataras.ro/retete/spirale-cu-mac-34955.html
Multumesc draga Laura; am facut-o chiar in ziua cand ai postat-o( se vede pe data fotografiilor), dar nu i-a ajuns randul decat azi!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat de foietaj 250g( patrate de 10/10cm)
  • 1 ou
  • mac
  • boia iute de ardei
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele spirale din aluat de foietaj:

Aluatul de foietaj se taie in 5 bucati egale.

Se unge aluatul cu ou batut,se sareaza si se presara cu mac sau boia iute de ardei.

Se fiecare bucata de aluat pentru a se obtine o spirala si se aseaza in tava cu hartie de copt.

Se dau la cuptor la 200 grade Celsius 20 de minute sau pana iau o culoare aurie.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In Iordania aluatul de foietaj se gaseste si sub forma de patrate de 10/10 cm ; astfel munca este si mai usoara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele spirale din aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!