Saratele spirale din aluat de foietaj

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2013 | 7452 vizualizari

 

Ce minunate sunt retetele rapide; si cand mai arata atat de apetisant ca reteta Laurei !!!!!!!
http://www.bucataras.ro/retete/spirale-cu-mac-34955.html
Multumesc draga Laura; am facut-o chiar in ziua cand ai postat-o( se vede pe data fotografiilor), dar nu i-a ajuns randul decat azi!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat de foietaj 250g( patrate de 10/10cm)
  • 1 ou
  • mac
  • boia iute de ardei
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele spirale din aluat de foietaj:

Aluatul de foietaj se taie in 5 bucati egale.

Se unge aluatul cu ou batut,se sareaza si se presara cu mac sau boia iute de ardei.

Se fiecare bucata de aluat pentru a se obtine o spirala si se aseaza in tava cu hartie de copt.

Se dau la cuptor la 200 grade Celsius 20 de minute sau pana iau o culoare aurie.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In Iordania aluatul de foietaj se gaseste si sub forma de patrate de 10/10 cm ; astfel munca este si mai usoara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele spirale din aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saratele