Sarlota

de ianculubita in Prajituri, 7 Sep 2011 | 4445 vizualizari

 

Pentru ca mi-am adus forma de sarlota,am facut reteta frantuzeasca cu ingrediente romanesti si iata ce a iesit;un deliciu,serios va spun

 

INGREDIENTE

  • 300g piscoturi de sampanie
  • 2 iaurturi mici cu fructe de padure
  • 300g zmeura
  • 1cana sirop de fructe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarlota:

Am tapetat peretii si fundul formei cu piscoturi inmuiate in sirop,apoi am pus intercalat piscoturi si iaurt amestecat cu fructe;am pus capacul(forma are si capac),am pus-o in frigider pana a doua zi,cand am rasturnat-o pe platou,am ornat cu fructe si am pus deasupra toping de fructe de padure;servita rece este foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de tort cu zmeura si ciocolata

de oanapl 7

pe 04.12 la 20:43

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

de oanapl 7

pe 03.12 la 19:34

Reteta de crinkles cu portocala

de laura_n 7

pe 03.12 la 15:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3295 puncte

mirela0911

1401 puncte

RODIMUR

1346 puncte

laura_n

1182 puncte

 Adi

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise