Sarmale

de Ubulika in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2010 | 2604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne tocata porc 500-600 g
  • 4 linguri orez
  • 1 varza
  • 2 cepe
  • boia dulce
  • sare,boabe piper
  • marar,cimbru
  • bulion
  • 1 legatura marar,
  • 1 legatura cimbru
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Se opareste varza si se scot foile.In cratita se pun 2 linguri ulei,se caleste o ceapa. Cand e gata ceapa punem 2 linguri bulion si se adauga putina apa.Se mai lasa la foc un minut.


Foile de varza se desprind de pe cotor. La fiecare frunza se taie partea superioara cu nervurile mai mari. In restul frunzei punem umplutura.


Umplutura:carne tocata+piper,sare+ceapa prajita in prealabil+orezul


Modelam sarmalele si le punem in oala pe un pat de varza taiata fideluta.Luam o legatura de marar si cimbru ,legam ,si le bagam in oala.Deasupra sa fie un rand de varza tocata.Se umple cu apa si se da la foc 2-3 ore.Se mai completeaza cu apa cat este nevoie in timpul fierberii.


Se serveste cu smantana si ardei iute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 19:08

Si mie imi plac tare mult..................

Ubulika 1

16.05.2010, 19:13

si ale sotului

ela 1

16.05.2010, 20:14

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac