Sarmale cu carne de vita

de adry88 in Vita, 11 Apr 2012 | 3029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de vita
  • 300 g jumari
  • 200 g orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • varza murata
  • crengute de cimbru
  • 200 ml suc de rosii
  • 2-3 felii de sunca
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu carne de vita:

Orezul il spalam bine si il lasam sa se scurga de apa, ceapa o curatam si o tocam marunt, morcovi ii dam prin razatoare. Amestecam carnea cu orezul, jumarile pisate cu blenderul, ceapa, morcovi, patrunjelul tocat marunt, cimbrul si pasta de tomate. Amestecam bine.


Varza murata o spalam bine sau o punem de cu seara in apa. La fundul oalei adaugam crengutele de cimbru si feliile de sunca, impaturim sarmalele si le asezam in oala lasand loc cca 2-3 degete in oala, sa aiba loc sa fiarba sarmalele. Acoperim oala cu o folie de aluminiu si dam oala la cuptor la foc mediu pana sunt gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sim0na 1

11.04.2012, 21:53

mmm... n-am mai papat de mult.. dar urmeaza cat de curand!

adry88 1

11.04.2012, 22:04

multumesc tuturor

Alinutza80 1

12.04.2012, 19:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu orez