Sarmale cu fasole boabe(de post)

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 9111 vizualizari

COMENTARII (16)

raluxas 1

20.11.2010, 22:14

interesant, nu am mai auzit/vazut

onuta 1

20.11.2010, 23:06

bine arata

ionix 1

20.11.2010, 23:09

nici eu n-am mai auzit... arata bine

Corinuta 1

21.11.2010, 01:18

foarte interesant!

Dana Cristea - pusikmea 1

21.11.2010, 09:15

wow ce combinatie, super!!!trebuie sa incerc si eu reteta, felicitari!!!!

Anamaria7 1

21.11.2010, 10:13

o idee geniala

Pasiune pentru bucatarie 1

21.11.2010, 10:32

fetelor va spun ca sunt foarte bune,reteta am vazut-o intr-o revista si nu imi pare rau ca am incercat

epurasha2bb 1

21.11.2010, 10:50

inedita combinatia! si arata delicios!

silvi0ara 1

21.11.2010, 11:51

Interesant si arata tare bine.

La Ancuta 1

21.11.2010, 15:24

foarte faine, nu am mai vazut.

Gouda 1

21.11.2010, 22:40

wow

mihaelar63 1

21.11.2010, 23:42

5 furculite cu felicitari

MotanLaOale 1

22.11.2010, 11:38

nu am mai auzit dar trebuie sa fie bun imbina doua favorite fasolea si sarmalele

lia maria 1

22.11.2010, 12:31

bravo bitzacat traiesti tot inveti

Pasiune pentru bucatarie 1

22.11.2010, 13:48

asa e lia

Oana 1

22.11.2010, 14:39

Interesant! Arata foarte bine!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu ciuperci si cus-cus