Sarmale cu piept de pui si bureti

de deea2686 in Pui, 21 Apr 2015 | 811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui tocat
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • o mina bureti tocati
  • 1 cana orez
  • 2 linguri bulion
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita delikat
  • marar verde tocat fin
  • patrunjel tocat fin
  • foi de vita de vie
  • frunze de varza murata sau proaspata (oparite)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu piept de pui si bureti:

Toci ceapa marunt si o pui intr-un ceaunel cu ulei la calit.Cind e inmuiata adaugi morcovul,lasi inca vreo 5 minute apoi adaugi orezul,verdeata si bulionul si lasi pina se umfla putin orezul amestecind continuu.In alt vas pui carnea de pui tocata si buretii si peste ele adaugi compozitia de ceapa .Lasi un pic la racit potrivesti de sare ,piper,delikat si apoi amesteci bine.Cind e gata amestecata incepi sa faci sarmalute fiecare cit de mari sau mici le face.Pui in vas de lut la cuptor cu apa pina sunt fierte complet si servesti cu mamaliguta si smintina.Pofta buna!!! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu piept de pui si bureti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

deea2686 1

21.04.2015, 16:26

Rocsi 1

21.04.2015, 21:31

Chiar bune!

deea2686 1

22.04.2015, 13:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu fasole verde si sos de smantana