Sarmale de curcan si vita

de oO_ acnA _Oo in Mancaruri cu carne, 19 Dec 2012 | 5512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata vita + 500 g carne tocata curcan
  • 35-40 de foi varza murata
  • 300 g varza murata tocata
  • 1 legatura de marar
  • boia dulce
  • suc de rosii
  • ulei
  • o cescuta cu orez
  • bulion de ardei
  • cimbru
  • piper
  • delicat
  • 2 foi de dafin
  • 3 cepe mari
  • 2 morcovi
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de curcan si vita:

Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare , ambele se pun intr-un bol mai mare si se amesteca cu carnea tocata (curcan+vita) , mararul tocat , boia dulce, suc de rosii, bulion de ardei, ulei, orezul, cimbru, piper, delicat.


Cu aceasta compozitie umplem sarmalele.


Separat varza tocata se amesteca si ea cu putin bulion de ardei, suc de rosii, piper, cimbru , sare si apoi se aseaza pe fundul oalei.


Punem sarmalele de jur-imprejurul oalei si pe mijloc mai punem putina varza tocata.Printre sarmale punem foi de dafin, bulion de ardei si suc de rosii.


In oala punem apa cat sa acopere sarmalele.Lasam sa fiarba la foc mic pana se fierbe bine varza si carnea .....Pofta Buna! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de curcan si vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MonaMimi 1

20.12.2012, 13:56

oO_ acnA _Oo 1

20.12.2012, 15:56

pai am pus putina afumatura

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:23

Bun, bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți in oțet, fără sterilizare

de Ina 7

ieri la 22:23

Budinca de vanilie cu migdale si sos de caise cu menta

de Rocsi 9

ieri la 19:36

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 14:26

RETETA RECOMANDATA
Porc dulce-acrisor cu orez basmati