Sarmale de curcan si vita

de oO_ acnA _Oo in Mancaruri cu carne, 19 Dec 2012 | 3796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata vita + 500 g carne tocata curcan
  • 35-40 de foi varza murata
  • 300 g varza murata tocata
  • 1 legatura de marar
  • boia dulce
  • suc de rosii
  • ulei
  • o cescuta cu orez
  • bulion de ardei
  • cimbru
  • piper
  • delicat
  • 2 foi de dafin
  • 3 cepe mari
  • 2 morcovi
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de curcan si vita:

Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare , ambele se pun intr-un bol mai mare si se amesteca cu carnea tocata (curcan+vita) , mararul tocat , boia dulce, suc de rosii, bulion de ardei, ulei, orezul, cimbru, piper, delicat.


Cu aceasta compozitie umplem sarmalele.


Separat varza tocata se amesteca si ea cu putin bulion de ardei, suc de rosii, piper, cimbru , sare si apoi se aseaza pe fundul oalei.


Punem sarmalele de jur-imprejurul oalei si pe mijloc mai punem putina varza tocata.Printre sarmale punem foi de dafin, bulion de ardei si suc de rosii.


In oala punem apa cat sa acopere sarmalele.Lasam sa fiarba la foc mic pana se fierbe bine varza si carnea .....Pofta Buna! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de curcan si vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MonaMimi 1

20.12.2012, 13:56

oO_ acnA _Oo 1

20.12.2012, 15:56

pai am pus putina afumatura

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:23

Bun, bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
"Maglubeh"