Sarmale de post cu crupe (pasat) de porumb si ciuperci

de RODIMUR in Mancaruri de post, 11 Mar 2018 | 7374 vizualizari

COMENTARII (24)

vasimur 1

11.03.2018, 23:48

mihaelar63 1

12.03.2018, 02:22

Sunt foarte bune !! Si la noi sunt preferate

RODIMUR 1

12.03.2018, 04:22

Mă bucur, Mihaela, că avem aceleași gusturi. Mie mi se par speciale, iar la noi în casă, sarmalele din carne de porc le face soțul. E maestru la așa ceva...!

katty 1

12.03.2018, 08:10

Nu am mancat niciodata! Sper sa am ocazia sa gust si eu candva!

mirela0911 1

12.03.2018, 08:42

Si noua ne plac tare mult!

Ksenya 1

12.03.2018, 09:30

Daca le mai fierbem si la foc de lemne,in ceaun de tuci ,lasate un pic la sfarsit sa coaca nitel... deja sunt din poveste

RODIMUR 1

12.03.2018, 09:55

Katty, sunt mulți care nici măcar n-au auzit de astfel de sarmale...Poate vei avea ocazia să guști, într-o bună zi și atunci îți vei putea face o părere...!

RODIMUR 1

12.03.2018, 09:56

Îmi pare bine, Mirela, că știi despre ce este vorba și că-ți plac sarmalele cu păsat...Mulțumesc frumos!

RODIMUR 1

12.03.2018, 09:57

Ksenya, știi multe despre acest gen de sarmale, așa că se vede că-ți plac și ție...! Mă bucur!

Spiridus 1

12.03.2018, 11:40

Interesanta reteta ta!🤗

-Licurici- 1

12.03.2018, 12:32

Imi plac sarmalele de post, mai ales daca au ciuperci!

RODIMUR 1

12.03.2018, 12:45

Da, Licurici, sunt bune cu ciuperci și se pot face cu orez, nu cu păsat...Face fiecare cum îi place...!

Merisor 1

12.03.2018, 17:53

N-am mai mâncat din copilărie și tare îmi plăceau!

elucubratiiculinare 1

12.03.2018, 18:13

in perioada asta as manca orice

RODIMUR 1

12.03.2018, 18:19

Merișor, mi se pare oarecum normal, pentru că de câteva decenii, deja, oamenii au la îndemână orezul, pentru sarmale. E mai comod...Iar păsatul se găsește mai greu... Eu nu am prea mâncat în copilărie, decât de foarte puține ori, dar îmi fac singurică acum, o dată, uneori și de două ori pe an... Îmi prind pofta, așa! Mulțumesc!

RODIMUR 1

12.03.2018, 18:19

Da, Mihaela, în post cam facem foamea...!

madi_marin 1

12.03.2018, 20:22

Ador sarmalele, fie ele cu carne sau de post!

Rocsi 1

12.03.2018, 20:30

Uite ca la noi in zona nu se fac cu pasat si nu am mancat niciodata. Sunt sigura ca au iesit foarte bune. Mie oricum imi plac sarmalele de post, cand fac cu carne, mananc mai mult de foame ))

RODIMUR 1

12.03.2018, 20:44

Mă bucur, Madi! Mulțumesc frumos...

RODIMUR 1

12.03.2018, 20:46

Rocsi, așa este, sunt foarte puțini cei care știu de astfel de sarmale. Se făceau pe timpuri, când nu era orez, care se importa greu și nu era accesibil tuturor. Da, sunt foarte bune. Mie îmi plac foarte mult și le mănânc reci, goale și în cantitate mare. Mai ales că fac doar o dată, sau de două ori pe an...

xana 1

13.03.2018, 13:54

Am auzit de crupe si stiu ce sunt, iar sarmale astfel pregatite nu am mancat, dar stiam ca se fac. Inca o data ne-ai adus o reteta veche, din cele care incet, incet se pierd din pacate. Sigur sunt foarte bune

RODIMUR 1

13.03.2018, 15:39

Mulțumesc frumos, Xana! Așa este. Îmi place să aduc la lumina zilei de azi rețete și obiceiuri culinare din trecut...Mai ales că aceste sarmale îmi plac în mod deosebit...

dantes 1

16.03.2018, 13:01

Bune!

RODIMUR 1

16.03.2018, 13:10

Mulțumesc frumos, Dante! Încă mai am vreo 4 sarmale...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza, de post