Sarmale in foi de dragavei

de katty in Porc, 18 Mar 2015 | 1356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne tocata in amestec porc si vita
  • 2 linguri orez
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • foi mari de dragavei
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 500 ml bors
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru macinat
  • foi de dafin
  • smantana pentru servit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in foi de dragavei:

Tocati ceapa fin si o puneti la calit in uleiul incins.Adaugati orezul spalat si scurs ,amestecati si apoi puneti 1oo ml apa.Lasati sa fiarba pana apa este absorbita in totalitate.Dati jos,lasati sa se raceasca , apoi adaugati carnea tocata ,sare ,piper si cimbru macinat.Omogenizati compozitia .

Spalati bine frunzele de dragavei.Puneti intr-un vas apa cu putina sare si cand aceasta este clocotita ,introduceti frunzele de dragavei si le scoateti rapid..Pe fiecare frunza de dragavei puneti cate o lingurita de compozitie si o rulati.Asezati sarmalele intr-o tava .Clocotiti intr-un vas borsul impreuna cu pasta de tomate si turnati peste sarmale.Puneti frunzele de dafin ,putin piper macinat si dati vasul la cuptor pana scade.Serviti sarmalele fierbinti cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in foi de dragavei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

monik80 1

18.03.2015, 20:11

Teo 1

18.03.2015, 21:40

Se fierb mult mai repede decat in foi de varza!

Bya Ralu 1

26.03.2015, 00:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale- reteta video