Fasole fideluta cu piept de porc afumat

de Constelatialeu in Porc, 9 Ian 2016 | 3344 vizualizari

 

Sa manacam si noi ceva in seara asta..zic....ca nu ma doare gura....

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole fideluta congelata
  • 450 g piept de porc afumat( productie proprie)
  • 2 cepe rosii
  • 300 ml bulion galben
  • 1 lingurita de legume deshidratate
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole fideluta cu piept de porc afumat:

Taiem marunt ceapa si o punem intr-un vas de yena, adaugam legumele deshidratate, fasolea fideluta, amestecam si apoi turnam bulionul. Deasupra punem bucatile de piept de porc afumat, asezam peste vasul de yena hartie de copt si bagam vasul la cuptor, pentru cca 2 ore, la foc mic.Cu 20 de minute inainte sa scoatem vasul din cuptor, scoatem hartia de copt si lasam sa se rumeneasca carnea.Foarte simplu si bun, zic eu, ca pot.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole fideluta cu piept de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

dantes 1

10.01.2016, 09:13

Buna!

-Licurici- 1

10.01.2016, 11:37

yam, ce bine arata!!!!

Catalina L 1

10.01.2016, 22:29

yam yam

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlete de porc la tigaie cu sos de legume