Sarmale In Foi De Varza Murata Cu Costita Afumata

de dana1986 in Mancaruri cu carne, 20 Aug 2011 | 6929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml ulei
  • 150 gr slanina afumata
  • 4 cepe
  • 1-2 lingurita paprika
  • 800 gr carne tocata
  • 4oo gr orez
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 100 ml pasta de rosii
  • frunze de varza murata
  • costita afumata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale In Foi De Varza Murata Cu Costita Afumata:

 Intr-o cratita punem uleiul la inferbantat adaugam slanina taiata cubulete mici si o lasam sa se prajeasca dupa ce sa prajit scoatem jumarile si le punem in bolul(vasul) in care vom face compozitia pentru sarmale. In cratita peste uleiul ramas adaugam ceapa taiata cubulete mici si o prajim bine, cand s-a prajit adaugam paprika amestecam bine si luam de pe foc si o turnam in vasul cu jumarile. Amestecam bine sa se raceasca dupa care adaugam carnea tocata, orezul si pasta de rosii, condimentam cu sare, vegeta si piper. Luam frunzele de varza si impachetam sarmalele, dupa care le punem la fiert impreuna cu costita afumata.

Dupa ce s-au fiert se pot manca dupa preferinta impreuna cu smantana, ardi iuti sau mamaliga.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale In Foi De Varza Murata Cu Costita Afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

dana1986 1

21.08.2011, 17:57

sigur aziz cu mare placere

adry88 1

21.08.2011, 21:13

yammi ce imi mai plac au iesit excelente

alinutzika 1

21.08.2011, 23:34

imi9 plac sarmalele......dar prefer pe cele cu varza dulce....

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu pasat in vas roman