Sarmale In Foi De Varza Murata Cu Costita Afumata

de dana1986 in Mancaruri cu carne, 20 Aug 2011 | 4049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml ulei
  • 150 gr slanina afumata
  • 4 cepe
  • 1-2 lingurita paprika
  • 800 gr carne tocata
  • 4oo gr orez
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 100 ml pasta de rosii
  • frunze de varza murata
  • costita afumata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale In Foi De Varza Murata Cu Costita Afumata:

Intr-o cratita punem uleiul la inferbantat adaugam slanina taiata cubulete mici si o lasam sa se prajeasca dupa ce sa prajit scoatem jumarile si le punem in bolul(vasul) in care vom face compozitia pentru sarmale. In cratita peste uleiul ramas adaugam ceapa taiata cubulete mici si o prajim bine, cand s-a prajit adaugam paprika amestecam bine si luam de pe foc si o turnam in vasul cu jumarile. Amestecam bine sa se raceasca dupa care adaugam carnea tocata, orezul si pasta de rosii, condimentam cu sare, vegeta si piper. Luam frunzele de varza si impachetam sarmalele, dupa care le punem la fiert impreuna cu costita afumata.


Dupa ce s-au fiert se pot manca dupa preferinta impreuna cu smantana, ardi iuti sau mamaliga.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale In Foi De Varza Murata Cu Costita Afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dana1986 1

21.08.2011, 17:57

sigur aziz cu mare placere

adry88 1

21.08.2011, 21:13

yammi ce imi mai plac au iesit excelente

alinutzika 1

21.08.2011, 23:34

imi9 plac sarmalele......dar prefer pe cele cu varza dulce....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Rata cu varza la cuptor