Sarmale in frunze de vita-de-vie

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 1 Aug 2011 | 2454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 100 g orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar
  • patrunjel
  • frunze vita-de-vie
  • 2 feli de sunca
  • 1 crenguta cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in frunze de vita-de-vie:

Curatam ceapa si o calim putin,adaugam morcovul dat prin razatoare,pasta de tomate si lasam sa se caleasca.Spalam orezul si il lasam sa se scurga bine.Amestecam orezul,carnea,ceapa,ouale,faina,cimbrul,mararul,patrunjelul tocat.Potrivim de sare si de piper.Frunzele de vita-de-vie le spalam,dupa care le oparim putin si le stoarcem de apa.Adaugam apa amestecata cu sare si putin suc de rosii in oala cat sa le cuprinda,dam oala la cuptor si apoi pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in frunze de vita-de-vie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

marcela1979 1

02.08.2011, 09:37

bune rau vin la o portie

aziz 1

02.08.2011, 17:10

si eu am facut si am ramas doar cu fotografiile din mom prepararii

brunetica 1

16.11.2011, 15:25

Un ardei iute si mamaliguta iamiami vreau si eu o sarmaluta, arata fenomenale si apetisante

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de paste, cu șuncă și maioneză

de RODIMUR 5

ieri la 22:43

Baclava

ieri la 21:18

Flan (budinca) pariziana

ieri la 20:41

Cartofi aromatizați, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 20:20

RETETA RECOMANDATA
Legume mediteraneene si snitzel crocant