Sarmale in frunze de vita-de-vie

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 1 Aug 2011 | 4429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 100 g orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar
  • patrunjel
  • frunze vita-de-vie
  • 2 feli de sunca
  • 1 crenguta cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in frunze de vita-de-vie:

Curatam ceapa si o calim putin,adaugam morcovul dat prin razatoare,pasta de tomate si lasam sa se caleasca.Spalam orezul si il lasam sa se scurga bine.Amestecam orezul,carnea,ceapa,ouale,faina,cimbrul,mararul,patrunjelul tocat.Potrivim de sare si de piper.Frunzele de vita-de-vie le spalam,dupa care le oparim putin si le stoarcem de apa.Adaugam apa amestecata cu sare si putin suc de rosii in oala cat sa le cuprinda,dam oala la cuptor si apoi  pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in frunze de vita-de-vie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

marcela1979 1

02.08.2011, 09:37

bune rau vin la o portie

aziz 1

02.08.2011, 17:10

si eu am facut si am ramas doar cu fotografiile din mom prepararii

brunetica 1

16.11.2011, 15:25

Un ardei iute si mamaliguta iamiami vreau si eu o sarmaluta, arata fenomenale si apetisante

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui la cuptor cu orez