Sarmale in frunze de vita-de-vie

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 1 Aug 2011 | 2322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 100 g orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar
  • patrunjel
  • frunze vita-de-vie
  • 2 feli de sunca
  • 1 crenguta cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in frunze de vita-de-vie:

Curatam ceapa si o calim putin,adaugam morcovul dat prin razatoare,pasta de tomate si lasam sa se caleasca.Spalam orezul si il lasam sa se scurga bine.Amestecam orezul,carnea,ceapa,ouale,faina,cimbrul,mararul,patrunjelul tocat.Potrivim de sare si de piper.Frunzele de vita-de-vie le spalam,dupa care le oparim putin si le stoarcem de apa.Adaugam apa amestecata cu sare si putin suc de rosii in oala cat sa le cuprinda,dam oala la cuptor si apoi pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in frunze de vita-de-vie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

marcela1979 1

02.08.2011, 09:37

bune rau vin la o portie

aziz 1

02.08.2011, 17:10

si eu am facut si am ramas doar cu fotografiile din mom prepararii

brunetica 1

16.11.2011, 15:25

Un ardei iute si mamaliguta iamiami vreau si eu o sarmaluta, arata fenomenale si apetisante

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si legume