Sarmalute cu soia si pleurotus

de Dea_Dea in Mancaruri de post, 13 Apr 2013 | 3362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 2 litri apa
  • 1 lingura otet
  • 300 gr pleurotus
  • o mana de granule de soia "Inedit"
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper
  • marar
  • cimbru
  • bors magic
  • 100 ml suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu soia si pleurotus:

Apa se pune la fiert cu otetul, varza se curata de cotor si se pune la oparit. can frunzele incep sa se inmoaie le desfacem de pe capatana de varza.

Pleurotusul si granulele d soia se pun la fiert( conform intructiunilor de pe ambalaj) , cand sunt fierte se pun la scurs si la racit.

Granulele se storc in mana bine bine, iar pleutotusul se toaca.

Morcovul se rade, ceapa se toaca si se pun la calit in suc de rosii(3 linguri) se condimenteaza cu sare, piper, cimbru , marar  si se amesteca cu granulele de soia si pleurotusul.

Se formeaza sarmale si se pun la fiert la foc mare pana dau in clocot , iar apoi se lasa sa fiarba la foc mic, spre final se pune sucul de rosii si borsul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu soia si pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci