Sarmalute cu soia si pleurotus

de Dea_Dea in Mancaruri de post, 13 Apr 2013 | 1576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 2 litri apa
  • 1 lingura otet
  • 300 gr pleurotus
  • o mana de granule de soia "Inedit"
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper
  • marar
  • cimbru
  • bors magic
  • 100 ml suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu soia si pleurotus:

Apa se pune la fiert cu otetul, varza se curata de cotor si se pune la oparit. can frunzele incep sa se inmoaie le desfacem de pe capatana de varza.


Pleurotusul si granulele d soia se pun la fiert( conform intructiunilor de pe ambalaj) , cand sunt fierte se pun la scurs si la racit.


Granulele se storc in mana bine bine, iar pleutotusul se toaca.


Morcovul se rade, ceapa se toaca si se pun la calit in suc de rosii(3 linguri) se condimenteaza cu sare, piper, cimbru , marar si se amesteca cu granulele de soia si pleurotusul.


Se formeaza sarmale si se pun la fiert la foc mare pana dau in clocot , iar apoi se lasa sa fiarba la foc mic, spre final se pune sucul de rosii si borsul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu soia si pleurotus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

13.04.2013, 21:35

Bucataras Monica 1

14.04.2013, 15:29

Delicioase!

Dea_Dea 1

14.04.2013, 19:07

Multumesc dragilor!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu ciuperci -post