Sarmalute cu soia si pleurotus

de Dea_Dea in Mancaruri de post, 13 Apr 2013 | 1420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 2 litri apa
  • 1 lingura otet
  • 300 gr pleurotus
  • o mana de granule de soia "Inedit"
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper
  • marar
  • cimbru
  • bors magic
  • 100 ml suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu soia si pleurotus:

Apa se pune la fiert cu otetul, varza se curata de cotor si se pune la oparit. can frunzele incep sa se inmoaie le desfacem de pe capatana de varza.

Pleurotusul si granulele d soia se pun la fiert( conform intructiunilor de pe ambalaj) , cand sunt fierte se pun la scurs si la racit.

Granulele se storc in mana bine bine, iar pleutotusul se toaca.

Morcovul se rade, ceapa se toaca si se pun la calit in suc de rosii(3 linguri) se condimenteaza cu sare, piper, cimbru , marar  si se amesteca cu granulele de soia si pleurotusul.

Se formeaza sarmale si se pun la fiert la foc mare pana dau in clocot , iar apoi se lasa sa fiarba la foc mic, spre final se pune sucul de rosii si borsul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu soia si pleurotus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

13.04.2013, 21:35

Bucataras Monica 1

14.04.2013, 15:29

Delicioase!

Dea_Dea 1

14.04.2013, 19:07

Multumesc dragilor!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L