Sarmalute de primavara: in frunze de stevie, cu carne de curcan

de Oana in Curcan, 13 Apr 2010 | 9619 vizualizari

COMENTARII (21)

gospodinadecriza 1

13.04.2010, 17:48

Hai, mai, Oanaaa!
Ce frumos le-ai asezat in vas! Zici ca ai masurat cu rigla!

ela 1

13.04.2010, 17:52

aia mici si verzi sunt bebelusi de ozn?tare bine arata,numai buni de mancat

Dana Cristea - pusikmea 1

13.04.2010, 17:52

nu am mancat niciodata, arata f f bn

madi_marin 1

13.04.2010, 17:53

foarte frumoase sarmalutele.....si cred ca sunt si foarte bune, desi nu am gustat niciodata facute in frunze de stevie..... ai 5 furculite de la mine si mai vin eu cu una cu care sa dau iama in oala ta........pe care o si spal apoi....ce sa fac

Oana 1

13.04.2010, 18:05

Ce ma bucur ca va plac! mama ne facea destul de des, primavara, sunt asa de buneeeee mai ales fierte in bors! stevia se topeste in gura! eu le prefer pe-astea decat in foi de vita. Sa le incercati!

silvi0ara 1

13.04.2010, 18:07

Ce bunatate,azi am luat si eu stevie,maine fac si eu sarmalute.

Dana Cristea - pusikmea 1

13.04.2010, 18:08

mai, am si eu o intrebare, la stevie i se mai spune si dragavei?sau incurc eu borcanelevr si eu sa le fac, m-ai convins oana, nici mie nu-mi plac f tare alea in foi de vita

epurasha2bb 1

13.04.2010, 18:21

eu am mancat si sunt delicioase!mi-ai facut o pofta Oana! si tocmai am gatit azi dragaveiul ca faceam si eu !

Oana 1

13.04.2010, 18:22

Eu nu stiu decat denumirea de stevie

Rocsi 1

13.04.2010, 18:28

arata bine...nu am mancat niciodata cu stevie..eu sunt fan varza

Oana 1

13.04.2010, 18:30

Rocsi, pai si eu Dar astea sunt de primavara, sunt light

Dana Cristea - pusikmea 1

13.04.2010, 18:31

eee, deci ii zice si dragavei, sunt din zona olteniei si eu si asa se zice pe acolo, mariana stie

Miha 1

13.04.2010, 18:33

Nici eu n-am facut in stevie, dar arata bineeee...

ramo_cata 1

14.04.2010, 00:05

nici eu n-am facut in stevie..dar arata suuupeeerr bine

nadina73 1

14.04.2010, 00:46

super oana arat grozav 5 furculite felicitari

mihaelar63 1

14.04.2010, 07:50

mi s-a oprit respiratia mai ales cand am vazut si cum sedeau frumos , perfect aranjate in vas

gaby_duceag 1

14.04.2010, 08:16

si noi facem des,preferatele cezaruluiin frunze de stevie.fac uneori in acelasi vas,amestecate cu cele cu varza,dar le las pe astea deasupra,ca fierb mai repede.minunate!bravo onut,trebuie sa le execut zilele astea ca prea mi-ai facut pofta

ANCA 1

14.04.2010, 09:46

oh, ce pofta mi-ai facut, sunt gustoase tare!!

Oana 1

14.04.2010, 20:51

Multumesc, multumesc, ma bucur ca va plac!!

Sylvia 1

16.04.2010, 10:08

Oana acum vazand pozele tale mi-am dat seama ca am vazut stevie la un mag bio de aici si o sa iau sa fac si eu salvez reteta ta si o testez excelent arata , felicitari .

Oana 1

16.04.2010, 10:52

Multam, Silvya Pe-aici stii ca gasesti in toate gradinile, pe langa toate gardurile A mea e de la piata , deci tot bio

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitel din piept de curcan