Da , sunt foarte delicoase. Mi-ai confirmat-o multe lume. Dar carnea de vitel isi are locul , in receta sa aparte de sarmale romanesti in foi de varza acra. Imi plac la nebunie. Va multumesc
Rocsi, serveste cu drag cat iti doreste inima, se topesc in gura de gustoase, , e necesar numai sa le inghiti, asa toti spun cand le mananca.
Nadina ai dreptate - e grozava ideie. M-am pornit de la aceasta ideie si am preparat PARJOALE DE SARBATOARE si stii ca intradevar e ceva deosebit la gust , combinatia acesta de piept de gaina cu carne de porc de la burta. Receta voi expune mai tarziu. Multumesc pt furculite
Am gasit prima mea poza de sarmale , si in general PRIMA MEA POZA DE BUCATE, facuta in seara de 28 august 2006 la o petrecere mare.asa arata sarmalele scoase din cuptor.vedeti sunt dezvelite de varza, apa s-a evaporat toata. din seara ceea mi-am spus ca voi expune recete in internet. ZIS SI FACUT. este ultima
Teo, mi-as dori sa ii incredere in recetele mele, deoarece toate sunt preparate de mine si facute poze, aprobate de cei dragi ai mei si peurma expuse.iti multumesc de sustinere
retetele din batrani sunt cele mai gustoase parerea mea! pacat ca multe s-au pierdut, eu de cate ori am ocazia sa intalnesc vreo batrana ii cer o retetacand eram in spital si mp-am oprerat de fiere am avut caietelul cu mine si am notat zilele alea mai multe retete.Mi-ai facut tare pofta si fiindca am ceva frunze de vita am sa incerc si eu!