Sarmalute in foi de spanac - pt bebelusi

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 15 Mai 2010 | 6696 vizualizari

 

initial vroiam sa fac in foi de stevie, dar nu am gasit si pt noi am facut in foi de vita, iar pt pitic in foi de spanac si spre surprinderea mea au iesit, nu s-a rupt deloc foaia....

 

INGREDIENTE

  • cateva foi de spanac mai mari
  • o bucatica mica de piept de pui
  • o lingurita de orez
  • o felie de paine inmuiata in lapte
  • 1/2 morcov ras
  • cateva fire de ceapa verde
  • marar
  • ardei
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de spanac - pt bebelusi:

spalam bine frunzele de spanac si le oparim putin in apa fiarta, dar foarte putin.

Facem un amestec din pieptul de pui taiat cubulete mici, ceapa tocata marunt, ardeiul taiat cubulete, morcovul ras, felia de paine inmuiata in lapte si un praf de sare.

Apoi luam cu grija fiecare foaie in parte, in mijlocul careia vom pune din compozitie, rulam cu grija si strangem la capete.

Intr-o oala mai micuta punem pe fund cateva frunze de spanac, apoi un strat de sarmalute, peste ele punem  o lingura de suc de rosii diluata in apa si punem la foc mic aprox. 30 min, daca scade apa completam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de spanac - pt bebelusi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Dana Cristea - pusikmea 1

15.05.2010, 18:34

nadina73 1

16.05.2010, 17:14

si eu vreau,sarmalutele sant bune oricum super 5 furcu

Dana Cristea - pusikmea 1

16.05.2010, 20:53

nadina, sunt tare bune, andutu meu a papat 4 odata, a depasit recordul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec tigrat