Sarmalute in foi de stevie

de novembber in Porc, 19 Apr 2011 | 3055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de porc
  • 2 legaturi de stevie
  • o ceapa mare
  • marar si patrunjel verde
  • cimbru uscat
  • 4-5 linguri orez
  • sare si piper

sos:

  • o conserva de rosii
  • o bucatica de telina(radacina)
  • o ceapa
  • sare si piper
  • crengute de cimbru
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de stevie:

Mararul, patrunjelul, ceapa, se toaca marunt si, impreuna cu orezul, carnea, cimbrul, sarea si piperul, se amesteca bine.


Stevia se opareste in apa cu sare.


Se formeaza sarmalutele si se infasoara in frunzele de stevie, cu grija ca se rup usor. Frunzele ramase se pun pe fundul vasului si se indeasa bine sarmalutele :) Mi-au iesit 28 de sarmalute.


Pentru sos se prajeste ceapa, se adauga telina data pe razatoare, sosul de rosii si se condimenteaza.


Peste sarmalute se pun cateva crengute de cimbru, sosul si 1/2 cana de apa. Se baga la cuptor pentru 2-3 ore.


Se servesc cu smantana. Sunt delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

aziz 1

19.04.2011, 21:50

absolut delicioasa

Lau 1

19.04.2011, 22:31

delicioase

RuxyRux 1

19.04.2011, 23:55

Ce bunatate!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale ca acasa