Sarmalute in foi de vita de vie

de lia maria in Curcan, 31 Mai 2011 | 4795 vizualizari

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

31.05.2011, 09:35

foarte bune .....preferatele mele

Bucataras Medi 1

31.05.2011, 09:48

delicioase................

Rocsi 1

31.05.2011, 11:11

sunt vegetariene...arata bineeee

adry88 1

31.05.2011, 11:55

ce as manca si eu la cat de bine arata

La Ancuta 1

31.05.2011, 12:51

foarte bune

lia maria 1

31.05.2011, 12:59

motanel
medi va servesc cu mare drag

lia maria 1

31.05.2011, 13:02

rocsi draga mea sant cu carne de curcan dar am macinat-o prea tere si nu se prea vede in schimb la mancat se simte sant foarte gustoase uite cum ma laud singura

lia maria 1

31.05.2011, 13:03

eduard
ancuta va servesc cu mare drag

Lau 1

31.05.2011, 13:29

am venit la masa aduc si tacamurile

kamy 1

31.05.2011, 15:11

de mult nu am mai mancat si stau cu vita-n curte

LicutaMarin 1

31.05.2011, 15:30

vreau si eu!

mihaelaM 1

31.05.2011, 15:45

si eu vreau dar n-am vita,tre sa adun,dar pana atunci pap de la tine

Corinuta 1

31.05.2011, 18:23

mai ai?

Cris2711 1

31.05.2011, 18:25

mama mia

mirela0911 1

31.05.2011, 19:17

Cu vita de vie nu am mancat sarmale, dar vreau de la tine ca arata minunat

diaconta 1

31.05.2011, 20:03

o singura data am mancat si mi-au placut

Mihaela11_jo 1

31.05.2011, 20:59

Foarte fine
Data viitoare am sa le fierb si eu in apa cu sare de lamaie, ca noua ne plac mai acrisoare; buna idee, multumesc.
In schimb eu aici fac din cel putin 500 grame de foi o fericire sa le rolezi; in Siria sunt aparate speciale pentru rolat sarmalutele in foi de vita pe principiul foitei de tigara; dar la cantitatile pe care le gatim noi, merge mai repede cu mana

Sylvia 1

31.05.2011, 23:16

superb arata, adevarata opera de arta ; felicitarile mele

mamaieelena 1

31.05.2011, 23:22

bune

ionela2682 1

01.06.2011, 17:33

lia maria 1

06.06.2011, 09:50

sufletista
kamy
licuta

lia maria 1

06.06.2011, 09:52

mihaelab
corina
cris2711 va multumesc

lia maria 1

06.06.2011, 09:54

mirela
diaconta
mihaela si noua ne plac sarmalutele acrisoare, asa ca eu procedez la fel si cu varza dulce, o oparesc tot asa, in apa cu sare de lamaie, si sant

lia maria 1

06.06.2011, 09:56

Sylvia
mamaelena
ionela va multumesc si ma bucur mult ca va plac sarmalutele mele

deyutzky 1

06.06.2011, 18:45

bune tare sarmalutele

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curcan umplut