Sarmalute in foi de vita la slow cooker Crock-Pot

de Bunica in Slow Cooker, 2 Iul 2020 | 1997 vizualizari

 

Sarmalute in foi de vita ii plac foarte mult, dar le prepar mai rar. Am avut frunze frumoase de vita si am purces la preparat.

 

INGREDIENTE

  • 200 g. carne de vita tocata
  • 400 carne de porc tocata
  • 50 g. orez
  • 1 ceapa galbena potrivita
  • 1 morcov mic ras
  • o legatura de marar
  • 2 rosii
  • 100g. bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 100g. bacon
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de vita la slow cooker Crock-Pot:

Frunzele de vita spalate si cu codita taiata se pun intr-un castron .

Peste ele se toarna apa clocotita cat sa le acopere.

Se lasa circa 5 -7 minute apoi se scot in strecuratoate.

Ceapa se curata de frunzele uscate,spala  si toaca marunt.

Orezul se spala.

Morcovul se curata,spala si se rade pe razatoarea mica.

Carnea tocata de amesteca bine cu ceapa,morcovul,orezul si condimentele.

In vasul de ceramica al corck-potului se pun crengute de marar pentru gust foaia de dafin si jumatate din bulionul de rosii.

Se ia in maina fiecare frunza de vita ,pune carne si infasoara cat mai strans.

Procedeaza la fel pana se termina compozitia de carne.

Sarmalutele se asaza in cerc sau dupa cum doriti.

Deasupra se pun rosiile taiate rondele si bulion.

Punem capacul vasului ,il dam pe programul hild si stam linistit 2,30-3 ore.

Se servesc calde cu smantana sau iaurt.

Au iesit 40 de sarmalute.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

Condimentele se folosesc cele agreate de fiecare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de vita la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 L