Savarine

de Ina in Prajituri, 26 Aug 2011 | 23659 vizualizari

COMENTARII (57)

Ina 1

27.08.2011, 15:40

cata dreptate ai, sor'mea
De-ati sti voi ca alea care semanau cu broastele au fost mai bune decat astea...

Cris2711 1

27.08.2011, 15:41

Broscute,nu-i asa? si nu broscoaie

Ina 1

27.08.2011, 15:48

broaste, ma' , nu bros....

mirela0911 1

28.08.2011, 00:05

foarte frumoase au iesit si sunt sigura ca au fost si tare bune

Sidy 1

28.08.2011, 08:02

Arata tare fain Si sunt preferatele mele..asa ca vreau doua si saptamana viitoare pap doar coji de paine si beau apa...

SENO 1

28.08.2011, 09:25

savarineeee savarineee savarineee

Ina 1

28.08.2011, 11:39

Seno, comentariul tau se potriveste de minune cu avatarul
Zi-mi zi mie daca esti baiat sau fata, sa stiu daca te si

dana1986 1

28.08.2011, 12:24

waw superbe

nina46 1

28.08.2011, 12:26

nu te contrazic, dar eu fac savarine din aluat ca de pandispan ,numai ca in loc de faina se pune pesmer, asa se umfla cu siropul, in rest e la fel.

DIANA B 1

28.08.2011, 12:42

Auzi la ea ...
,,Seno , zi-mi si mie daca esti baiat sau fata" .................. n-ar fi normal sa fie mama avatarului ?

gaby_duceag 1

28.08.2011, 13:24

nina, sunt doua variante pentru savarine:
- cu pesmet
- cu drojdie
ina a ales-o pe-a doua la recomandarea mea; eu le-am testat pe ambele

cristinne 1

28.08.2011, 13:42

vai cum arata!.. nu a facut cred ca niciciodata savatine.. as face si eu.. cum trebuie sa fie aluatul cand il pun in forme? cat de gros? ca in poza de aici pare ca ala de gogosi fragede de se fac cu lingura, asa..adica mai moale.. asa e?

danielasinziana 1

28.08.2011, 14:35

arata ca alea de la cofetarie(din trecut).le incerc.cred ca sunt delicioase

jolygina 1

28.08.2011, 14:42

foarte bine arata ,cu faina nu prea am facut dar o sa incerc si eu

nadina73 1

28.08.2011, 15:58

Parerea mea foarte sincera?Cele mai bune" Savarine" sant cele cu drojdie,.Tot secretul consta in faptul ca trebuie lasat aluatul sa mai dospeasca putin (15 min)dupa ce e fost pus in forma de SAVARINA,dupa care se pun la cuptorc.Cat despre insiropare,se face in mai multe transe,se insiropeaza cate putin ..........in decurs de cate-va ore.Sucul ramas in tase se scurge,dupa care se pune frisca .Foarte faine Ina ,harnica ca o furnicutza,reteta este identica (cu reteta postata de mine)http://www.bucataras.ro/retete/savarine-11964.html

nadina73 1

28.08.2011, 15:58

lili 1

28.08.2011, 16:40

ce bine arata!!!am trecut la favorite reteta

Pasiune pentru bucatarie 1

28.08.2011, 18:06

minunate si mie imi plac cele cu drojdie, asa se fac si in cofetarii

Lau 1

28.08.2011, 21:48

vreau si eu una

mika1986 1

30.08.2011, 09:32

Astazi incerc sa le fac. Sper sa iasa la fel de frumoase si sper gustoase. Nu ai scris daca frisca e facuta de tine..... Oricum arata genial

iepurik 1

30.08.2011, 19:04

buna...arata superb savarinele ....am incercat si eu sa fac....dar nu imi creste aluatul...am facut exact dupa reteta ta...unde gresesc? ...poate ma poti ajuta...

mena29 1

04.09.2011, 14:15

Mmmm,cele mai bune

horia 1

04.09.2011, 16:58

"arta si precizie"!

horia 1

04.09.2011, 16:58

preferatele mele din toate timpurile.

horia 1

04.09.2011, 16:58

felicitari !

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajtura Shadow