Savarine

de alinutzika in Prajituri, 31 Aug 2011 | 4598 vizualizari

COMENTARII (20)

Lau 1

31.08.2011, 16:02

pot sa fur si eu una

SENO 1

31.08.2011, 16:17

chiar si asa neornate cu spritzul arata super-bune

alinutzika 1

31.08.2011, 16:33

sufletista..serveste, te rog..

alinutzika 1

31.08.2011, 16:34

Seno, multumesc, esti draguta....

nina46 1

31.08.2011, 16:59

foarte bine, imi place, asa se fac savarinele !

DIANA B 1

31.08.2011, 17:24

Dichisitooooooooo , nu pot sa cred ca nu stii unde ai pus ,,chestia" -posul de ornat ai cautat la ustensilele ptr bucatarie ? forme de taiat aluaturi , teluri , clesti ....................... palete si mai stiu eu ce mai ai tu pe-acolo .... dar ce mai conteaza , important este ca tu n-ai stare

Rocsi 1

31.08.2011, 20:18

hai am ca arata bine..lasa ca eu in ultimul timp am facut niste poze de ma apuca pe mine rasul...daca am fost tot pe fuga cu atatia musafiri,faceam poze cand imi aminteam si alea la repezeala

alinutzika 1

31.08.2011, 22:59

Onesta....de-acum inainte, cand sunt asa mai fara chef sau suparata..o sa intru pe bucataras si o sa citesc comentariile tale...
Intotdeauna ma binedispui..Ti-am mai spus asta...Te pup!

alinutzika 1

31.08.2011, 22:59

Nina, ma bucur ca-ti plac

alinutzika 1

31.08.2011, 23:01

multumesc de 'incurajari', Rocsi!

marieta 1

31.08.2011, 23:30

cu pos,sau nu,arata bine,si cei mai important, e ca sunt bune!!!!!!!!!!!!

alinutzika 1

31.08.2011, 23:46

Ai dreptate, Marieta! Sunt tare bune

mihaelaM 1

01.09.2011, 00:42

divainbucatarie 1

01.09.2011, 09:39

jolygina 1

01.09.2011, 09:40

foarte bune

alinutzika 1

01.09.2011, 09:41

Mihaela, diva, jolygina..va multumesc

LUK 1

01.09.2011, 12:15

Xandrinne 1

01.09.2011, 16:14

Exact reteta asta o fac si eu, cu pesmet, imi plac asa de mult!

alinutzika 1

01.09.2011, 16:19

Xandrinne, ma bucur ca iti plac si tie...

adry88 1

02.09.2011, 16:15

bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Creme a la creme