Savoare cu zmeura

de Constelatialeu in Dulciuri, 4 Ian 2015 | 1194 vizualizari

 

N-am gasit alta denumire,e o chestie cu ce mai aveam prin zona.....si musai trebuiau consumate......

 

INGREDIENTE

  • 21 biscuiti caramelizati cu scortisoara
  • 2 linguri lapte
  • 2 prajiturele magura cu lapte
  • 250 g mascarpone
  • 60 g zahar brun facut farin
  • 160 g zmeura
  • 100 g smantana dulce
  • 150 ml frisca lichida Creme Patisser
  • 30 g zahar brun farin
  • sirop de zmeura
  • sos de ciocolata
  • zmeura pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Savoare cu zmeura:

Mai intai am facut frisca, am amestecat smantana dulce cu frisca lichida si 30 g zahar brun farin, apoi am mixat bine pana am obtinut o frisca tare. Zmeura am scos-o de seara din congelator si am lasat-o la scurs, apoi am amestecat-o cu 60 g zahar brun farin si 250 g mascarpone ,dupa ce am omogenizat bine am adaugat frisca si 2 linguri lapte, pentru ca era prea densa si eu doream o crema mai moale dar care sa nu curga. Am omogenizat bine si apoi am trecut la asamblarea prajiturii.


Pe un platou oval am asezat 13 biscuiti inmuiati in sirop de zmeura, peste am pus un strat de crema si am nivelat, peste crema am asezat cele 2 prajituri magura taiate in 3, peste ele am pus crema. Apoi 8 biscuiti inmuiati, crema si deasupra sos de ciocolata si zmeura.


Cam asta-i tot, eu zic ca e ceva delicios, voi ziceti ce vreti......pentru mine daca are zmeura, frisca si mascarpone sigur e delicios.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Savoare cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Corinuta 1

04.01.2015, 22:11

iar zmeurica?

MOKUSKA 1

05.01.2015, 09:08

mirela0911 1

08.01.2015, 14:13

Ce bunaciune de savoare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de ciocolata cu crema mascarpone