Schnitzel la cuptor

de rivka in Pui, 5 Dec 2009 | 12903 vizualizari

 

Mie imi plac mai mult asa la gust, sa nu zic ca dupa varsta de 30 de ani mai ales noi femeile preferam sa mancam mai putine prajeli pt a ne pastra silueta.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • condimente de pui dupa gust
  • faina
  • pesmet
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Schnitzel la cuptor:

Se taie bucatile de piept ca pentru snitele.Se sareaza, pipereaza, se stropesc cu o lingura de ulei masline si se intinde uniform uleiul cu mana pe bucatile de carne.


Se bat cele 2 oua cu furculita impreuna cu condimentele de pui dupa gustul fiecaruia(sau pt carne de porc daca folositi carne de porc).


Se tavalesc bucatile de carne in faina alba, apoi in oul batul cu furculita, apoi in pesmet.


Intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt se aseaza snitelele, se stropesc cu 2 linguri ulei de masline si se dau la cuptor la cca 200 grade pana sunt rumenite, la cca jumatatea intervalului se intorc se mai stropesc cu o lingurita de ulei masline.


Sunt foarte gustoase, puteti folosi si carne de porc dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Schnitzel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

luminita20_2006 1

05.12.2009, 16:30

super iddea

cccris 1

06.02.2010, 22:10

Eu am facut si chiftele la cuptor, ies mai uscate, dar mie imi plac.

Swanheart 1

21.03.2010, 14:40

Ale mele sunt la cuptor. Azi m-a apucat cheful de gatit, am facut si strudel cu mere si chec cu banane.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu paprika/ Papricas de pui