Schnitzel la cuptor

de rivka in Pui, 5 Dec 2009 | 10666 vizualizari

 

Mie imi plac mai mult asa la gust, sa nu zic ca dupa varsta de 30 de ani mai ales noi femeile preferam sa mancam mai putine prajeli pt a ne pastra silueta.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • condimente de pui dupa gust
  • faina
  • pesmet
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Schnitzel la cuptor:

Se taie bucatile de piept ca pentru snitele.Se sareaza, pipereaza, se stropesc cu o lingura de ulei masline si se intinde uniform uleiul cu mana pe bucatile de carne.


Se bat cele 2 oua cu furculita impreuna cu condimentele de pui dupa gustul fiecaruia(sau pt carne de porc daca folositi carne de porc).


Se tavalesc bucatile de carne in faina alba, apoi in oul batul cu furculita, apoi in pesmet.


Intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt se aseaza snitelele, se stropesc cu 2 linguri ulei de masline si se dau la cuptor la cca 200 grade pana sunt rumenite, la cca jumatatea intervalului se intorc se mai stropesc cu o lingurita de ulei masline.


Sunt foarte gustoase, puteti folosi si carne de porc dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Schnitzel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

luminita20_2006 1

05.12.2009, 16:30

super iddea

cccris 1

06.02.2010, 22:10

Eu am facut si chiftele la cuptor, ies mai uscate, dar mie imi plac.

Swanheart 1

21.03.2010, 14:40

Ale mele sunt la cuptor. Azi m-a apucat cheful de gatit, am facut si strudel cu mere si chec cu banane.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui prajite in ceaun