Scoici cu coriandru

de cristeena20 in Fructe de mare, 19 Mai 2014 | 2507 vizualizari

 

O gustare pentru iubitorii de fructe de mare.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg scoici (congelate sau proaspete)
  • ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper alb
  • 1/2 lamaie
  • 1 legatura de coriandru proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu coriandru:

Daca avem scoicile congelate le punem in apa rece chiar inainte de a le gati cu 5 minute , daca sunt proaspete le gatim imediat.


Intr-o cratita punem la incins ulei d emalsine de buna claitate si adaugam usturoiul zdrobit doar cu lama cutitului. Adaugam scoicile , adaugam sare, piper alb si punem capacul. Saltam de cateva ori si tinem acoperit cca 3 minute . scoicile trebuie sa se deschida toate. Adaugam la final sucul de lamaie si dupa ce am stins focul adaugam si coriandrul proaspat tocat.


Au un gust deosebit si se mananca cu paine buna de casa si un vin alb sau verde rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu coriandru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

cristeena20 1

19.05.2014, 23:48

multumesc mult dragilor!!

cristeena20 1

19.05.2014, 23:48

xana, tin pumnii!!

anca_rm 1

20.05.2014, 08:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tentacule de caracatita cu piure de cartofi