Un meniu delicious, plin de savoare si cu gust divin !
Lasam scoicile la decongelat, apoi le spalam bine sub cateva jeturi de apa rece si le punem intr-o strecuratoare, pana pregatim restul ingredientelor.
Taiem prazul fideluta, iar ardeii in bastonase. Rosia o curatam de coaja si o taiem cubulete. Usturoiul il tocam marunt.
Punem tigaia cu uleiul la incins, apoi adaugam prazul, usturoiul si ardeii. Lasam la calit cam 1-2 minute si adaugam scoicile. Amestecam si dupa alte 2 minute, punem sosurile si cubuletele de rosie. Lasam la foc mic, sa fiarba sub capac, cam 20 minute, mai exact pana se evapora lichidul lasat de scoici, rosie si sosuri.
Servim imediat alaturi de orez sau cartofi/paste fierte, dupa preferinta.
Pofta buna!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro