Scoici cu legume

de lia maria in Fructe de mare, 22 Iul 2011 | 22299 vizualizari

 

Un meniu delicious, plin de savoare si cu gust divin !

 

INGREDIENTE

  • 500g scoici (congelate)
  • ½ ardei kapia rosu
  • ½ ardei gras galben
  • O bucatica praz(partea alba)
  • 1 rosie medie
  • 3 catei mari de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura sos Worcester
  • 1 lingurita sos de soia
  • Putin sos chilli (optional)

   

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu legume:

Lasam scoicile la decongelat, apoi le spalam bine sub cateva jeturi de apa rece si le punem intr-o strecuratoare, pana pregatim restul ingredientelor.


Taiem prazul fideluta, iar ardeii in bastonase. Rosia o curatam de coaja si o taiem cubulete. Usturoiul il tocam marunt.


Punem tigaia cu uleiul la incins, apoi adaugam prazul, usturoiul si ardeii. Lasam la calit cam 1-2 minute si adaugam scoicile. Amestecam si dupa alte 2 minute, punem sosurile si cubuletele de rosie. Lasam la foc mic, sa fiarba sub capac, cam 20 minute, mai exact pana se evapora lichidul lasat de scoici, rosie si sosuri.


Servim imediat alaturi de orez sau cartofi/paste fierte, dupa preferinta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lau 1

23.07.2011, 09:05

bune

Mihaela11_jo 1

23.07.2011, 14:46

Exquisite

mimmi 1

23.07.2011, 20:44

Vreau o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Scoici cu sos aromat și cus-cus