Scoici delicioase cu cascaval Delaco

de Adrian2016 in Paste, 17 Ian 2017 | 2384 vizualizari

 

In seara asta, am facut o cina rapida si satioasa pentru fata mea care adora pastele.
 

 

INGREDIENTE

  • 300 gr de scoici cu ou (paste)
  • 200 gr de sunca
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 200 gr smantana lichida Meggle
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • 1 ardei kapia rosu
  • un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici delicioase cu cascaval Delaco:

Scoicile le punem intr-o oala cu apa la fiert cu un praf de sare, pentru 10 minute de cand clocoteste apa. Ceapa, ardeiul kapia si sunca le tocam marunt. Cascavalul il radem pe razatoarea cu ochiuri mari.


Intr-o tigaie, punem putin ulei si calim pentru inceput ceapa, ardeiul si sunca. Cand sunt gata, adaugam smantana si cascavalul ras. Le amestecam bine si le lasam pe foc 2 minute.


Cand scoicile au fiert, le scurgem bine de apa, le punem intr-un castron si turnam peste ele continutul preparat in tigaie. Omogenizam bine si le servim calde, cat si reci. Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

in loc de ulei, puteti adauga un cubulet de unt

2

putem adauga ciuperci, usturoi, patrunjel, fiecare dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici delicioase cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

18.01.2017, 18:34

Rahela Velicu 1

18.01.2017, 19:53

oanapl 1

25.01.2017, 16:48

Ce pofta mi-ai facut!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
''Scoici ''picante