Scoici delicioase cu cascaval Delaco

de Adrian2016 in Paste, 17 Ian 2017 | 1961 vizualizari

 

In seara asta, am facut o cina rapida si satioasa pentru fata mea care adora pastele.
 

 

INGREDIENTE

  • 300 gr de scoici cu ou (paste)
  • 200 gr de sunca
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 200 gr smantana lichida Meggle
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • 1 ardei kapia rosu
  • un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici delicioase cu cascaval Delaco:

Scoicile le punem intr-o oala cu apa la fiert cu un praf de sare, pentru 10 minute de cand clocoteste apa. Ceapa, ardeiul kapia si sunca le tocam marunt. Cascavalul il radem pe razatoarea cu ochiuri mari.


Intr-o tigaie, punem putin ulei si calim pentru inceput ceapa, ardeiul si sunca. Cand sunt gata, adaugam smantana si cascavalul ras. Le amestecam bine si le lasam pe foc 2 minute.


Cand scoicile au fiert, le scurgem bine de apa, le punem intr-un castron si turnam peste ele continutul preparat in tigaie. Omogenizam bine si le servim calde, cat si reci. Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

in loc de ulei, puteti adauga un cubulet de unt

2

putem adauga ciuperci, usturoi, patrunjel, fiecare dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici delicioase cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

18.01.2017, 18:34

noiinbucatarie 1

18.01.2017, 19:53

oanapl 1

25.01.2017, 16:48

Ce pofta mi-ai facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si parmezan