Scovergi

de mihaelaM in Dulciuri, 14 Iun 2011 | 19397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 100ml lapte
  • 2oua
  • 1lingura zahar
  • drojdie(30-40 g)
  • sare
  • zahar pudra(obtional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scovergi:

Cernem faina intr-un lighenas...facem un cuib unde punem laptele cald,ouale,zaharul,drojdia si sarea.

Framantam bine pana ce aluatul nu se mai lipeste de maini.

Lasam sa creasca cam 30min,dupa care luam o bucata si intindem pe masa de lucru o foaie cam de 1cm(ca lipia) si tot asa pana ce terminam aluatul.

Cand uleiul este bine incins putem pune scoverga...cand este gata pe prima parte o intoarcem si pe cealalta,iar cand este bine facuta o scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbi uleiul.

Putem pune zahar pudra sau se poate servi si fara...pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scovergi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mihaelaM 1

16.06.2011, 11:13

cand nu am lapte pun si eu apa,dar adac am avut...

andreea90 1

20.06.2014, 23:15

Buna..ce sfaturi imi dati sa-mi iasa scovergile mai moi ca sa le pot rula..ca ale mele ies putin cam tari..multumesc!

mihaelaM 1

11.07.2014, 19:20

Buna scz eu nu am mai fost pe aici pune mai putina faina 2-3 lingura mai putina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Scovergi si minciunele