Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Va aduc iar o reteta pregatita de sotul meu. Este o reteta din cartea lui Radu Anton Roman.
Se taie carnea imbucaturi mari si se opareste
Se toaca ceapa, se caleste in 1 lingura untura incinsa
Imediat ce s-a muiat, se adauga sarea, boaiaua, putina apa fierbinte sa molcomeasca o jumatate de ora.
Se taie varza fideluta, se pune la calit separat cu cealalta lingura de untura - tot 1 jumatate de ora.
Se unge un vas cu putina smantana
Se pune un strat varza, strat de carne, smantana si bulion si iar varza, carne , sos. Ultimul strat trebuie sa fie de varza.
Se mai presara putin cimbru, se toarna restul de smantana si bulion, se mai toarna si o ceasca de apa calda, se acopera, se da la cuptor, foc mic, sa scada 30 minute.
Se presara marar tocat.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult