Secuiasca

de Mariuka in Oaie, 2 Feb 2012 | 4167 vizualizari

 

Va aduc iar o reteta pregatita de sotul meu. Este o reteta din cartea lui Radu Anton Roman.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de oaie 
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca smantana
  • 2 linguri untura
  • 200 ml bulion 
  • 1 varza murata
  • sare, piper, paprica, marar, cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Secuiasca:

Se taie carnea imbucaturi mari si se opareste


Se toaca ceapa, se caleste in 1 lingura untura incinsa


Imediat ce s-a muiat, se adauga sarea, boaiaua, putina apa fierbinte sa molcomeasca o jumatate de ora.


Se taie varza fideluta, se pune la calit separat cu cealalta lingura de untura - tot 1 jumatate de ora.


Se unge un vas cu putina smantana


Se pune un strat varza, strat de carne, smantana si bulion si iar varza, carne , sos. Ultimul strat trebuie sa fie de varza.


Se mai presara putin cimbru, se toarna restul de smantana si bulion, se mai toarna si o ceasca de apa calda, se acopera, se da la cuptor, foc mic, sa scada 30 minute.


Se presara marar tocat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Secuiasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

alinutzika 1

02.02.2012, 18:09

mm..trebuie sa fie tare buun....

Lau 1

03.02.2012, 08:46

Bya Ralu 1

03.02.2012, 14:37

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4637 puncte

mirela0911

3047 puncte

 Adi

3000 puncte

Catalina L

2876 puncte

mihaelar63

2819 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Miel marocan