Secuiasca

de Mariuka in Oaie, 2 Feb 2012 | 3234 vizualizari

 

Va aduc iar o reteta pregatita de sotul meu. Este o reteta din cartea lui Radu Anton Roman.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de oaie 
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca smantana
  • 2 linguri untura
  • 200 ml bulion 
  • 1 varza murata
  • sare, piper, paprica, marar, cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Secuiasca:

Se taie carnea imbucaturi mari si se opareste


Se toaca ceapa, se caleste in 1 lingura untura incinsa


Imediat ce s-a muiat, se adauga sarea, boaiaua, putina apa fierbinte sa molcomeasca o jumatate de ora.


Se taie varza fideluta, se pune la calit separat cu cealalta lingura de untura - tot 1 jumatate de ora.


Se unge un vas cu putina smantana


Se pune un strat varza, strat de carne, smantana si bulion si iar varza, carne , sos. Ultimul strat trebuie sa fie de varza.


Se mai presara putin cimbru, se toarna restul de smantana si bulion, se mai toarna si o ceasca de apa calda, se acopera, se da la cuptor, foc mic, sa scada 30 minute.


Se presara marar tocat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Secuiasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

alinutzika 1

02.02.2012, 18:09

mm..trebuie sa fie tare buun....

Lau 1

03.02.2012, 08:46

Bya Ralu 1

03.02.2012, 14:37

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar