Sedani rigati cu legume

de luminita20_2006 in Paste, 17 Mai 2011 | 1801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sedani rigati
  • -1 dovlecel
  • -10 ciuperci
  • -1 ardei gras
  • - 1 cutie rosii in bulion
  • - patrunjel
  • -busuioc
  • -1 ceapa
  • -200 ml suc de rosii
  • -3 catei de usturoi
  • -2 peperoncino'
  • -parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sedani rigati cu legume:

Ceapa se taie marunt, dovlecelul in doua si apoi felii, iar ciupercile si ardeiul gras felii. Intr-o tigaie se pune un pic de ulei se pun peperoncino si se calesc un pic apoi se scot din ulei se pune ceapa,ardeiul, dovlecelul si ciupercile si se calesc un pic se aduga apoi rosiile taiate marunt , sucul de rosii si se lasa pe foc ~ 10 min dupa care se aduga usturoiul pisat, patrunjel si busuioc se pune sare si piper si se ia de pe foc.






Pastele se fierb in apa cu sare dupa care se amesteca cu sos se pune iar pe foc timp de ~1 min. Se servesc cu parmezan ras deasupra.( sunt bune si fara parmezan daca le veti face in post)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sedani rigati cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

divainbucatarie 1

17.05.2011, 20:22

mamaieelena 1

23.05.2011, 16:50

madalinailie 1

26.05.2011, 14:07

sooooper cele mai bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu Pastramă Haiducească