Paste cu cerneala de sepie si ciuperci

de ianculubita in Paste, 10 Ian 2014 | 1919 vizualizari

 

Tot inainte de sarbatori a avut LIDL niste oferte cu reduceri,foarte convenabile si am luat si eu cate ceva.
Aceste paste le-am luat din curiozitate,as mai fi vrut dar nu mai erau pentru ca sunt bune rau!!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga paste cu cerneala de sepie
  • 250 g ciuperci pleutorus
  • 1 borcan sos de trufe
  • 2 linguri ulei de masline
  • Garnitura
  • 2 bucati de ton alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu cerneala de sepie si ciuperci:

Punem pastele sa fiarba intr-un vas cu apa si putina sare pentru 8-10 minute. In acest timp ciupercile curatate daca e cazul, taiate marunt, le calim in ulei incins. Pastele dupa ce au fiert, le scurgem apoi le amestecam cu ciupercile, sosul de trufe si le servim pe farfurie alaturi de creveti sotati, peste fiert, gratar...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu cerneala de sepie si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ianculubita 1

11.01.2014, 08:50

mihaelar63 1

11.01.2014, 09:04

Da si eu am luat tot felul de paste de la Lidl . Imi plac mult sunt mai ... altfel Ma tenteaza codul alb

ianculubita 1

11.01.2014, 10:08

Codul alb are carnea mai ferma decat celelalte coduri(negru si argintiu);parerea mea e ca merge mai bine fiert iar prajit trebuie consumat imediat,altfel se intareste

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne cu smantana si ciuperci