Paste negre cu creveti

de cristeena20 in Paste, 4 Mai 2015 | 1180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de linguine negre
  • 250 gr creveti congelati
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa medie
  • ulei de masline
  • 150 gr bacon
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2 galbenusuri
  • 1 cutie de smantana dulce
  • sare, piper alb, ardei iute, parmezan ras, busuioc verde proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste negre cu creveti:

Punem apa la fiert cu sare si cand da in clocot adaugam pastele. Stropim cu putin ulei de masline si lasma sa fiarba (vezi timpul indicat pe pachet).


Crevetii ii deocngelam in apa rece . Folositi creveti congelati , dar din cei cu carapace si capete. Sunt mai savurosi. Deci ii decongelam si, pentru a-i manca mai usor, se curata de carapace doar pe mijloc, lasandu-se capul si coada. Daca au mustati lunci le taiem cu o foarfeca. Ii dam deoparte.


Intr-o tigaie punem ceapa taiata julien in ulei de masline la calit, la foc mic. Adaugam si ardeiul taiat si el fasii subtiri, pana se inmoaie. Adaugam baconulsi lasma sa se prajeasca bine impreuna. Turnam putin vin alb si lasma sa se evapore. Punem un chilli (eu am avut kaomba africana,ce ar eun gust deosebit si sunt foarte iuti). Adaugam crevetii si saltam usor, sa nu se zdrobeasca.


Adauagam sare si piper alb si dupa cca 4 minute , nu mult deoarece crevetii se gatesc repede , dupa ce isi schimba culoarea. Adaugam apoi smantana alba amestecata cu 1-2 ga,benusuri de ou si la final busuioc verde proaspat. Adaugam pastele fierte si scurse si mai lasma 1 minut sa se intrepatrunda aromele. Servim cu parmezan ras.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste negre cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

deyutzky 1

04.05.2015, 21:08

interesante

Gherca Daniela 1

04.05.2015, 22:07

mihaelar63 1

20.12.2016, 08:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Paste penne cu sos de mustar