Paste negre cu creveti

de cristeena20 in Paste, 4 Mai 2015 | 1367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de linguine negre
  • 250 gr creveti congelati
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa medie
  • ulei de masline
  • 150 gr bacon
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2 galbenusuri
  • 1 cutie de smantana dulce
  • sare, piper alb, ardei iute, parmezan ras, busuioc verde proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste negre cu creveti:

Punem apa la fiert cu sare si cand da in clocot adaugam pastele. Stropim cu putin ulei de masline si lasma sa fiarba (vezi timpul indicat pe pachet).


Crevetii ii deocngelam in apa rece . Folositi creveti congelati , dar din cei cu carapace si capete. Sunt mai savurosi. Deci ii decongelam si, pentru a-i manca mai usor, se curata de carapace doar pe mijloc, lasandu-se capul si coada. Daca au mustati lunci le taiem cu o foarfeca. Ii dam deoparte.


Intr-o tigaie punem ceapa taiata julien in ulei de masline la calit, la foc mic. Adaugam si ardeiul taiat si el fasii subtiri, pana se inmoaie. Adaugam baconulsi lasma sa se prajeasca bine impreuna. Turnam putin vin alb si lasma sa se evapore. Punem un chilli (eu am avut kaomba africana,ce ar eun gust deosebit si sunt foarte iuti). Adaugam crevetii si saltam usor, sa nu se zdrobeasca.


Adauagam sare si piper alb si dupa cca 4 minute , nu mult deoarece crevetii se gatesc repede , dupa ce isi schimba culoarea. Adaugam apoi smantana alba amestecata cu 1-2 ga,benusuri de ou si la final busuioc verde proaspat. Adaugam pastele fierte si scurse si mai lasma 1 minut sa se intrepatrunda aromele. Servim cu parmezan ras.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste negre cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

deyutzky 1

04.05.2015, 21:08

interesante

Gherca Daniela 1

04.05.2015, 22:07

mihaelar63 1

20.12.2016, 08:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu fructe de mare