Ravioli cu chorizo si mazare verde

de mihaelar63 in Paste, 21 Iul 2021 | 4395 vizualizari

 

 Se stie ca sunt mare fan tortellini si ravioli . Despre chorizo ce sa va spun : l-am ridicat la gradul de ingredient secret !!!!Chorizo da gust bun si imprumuta aroma sa picanta si de boia ,preparatului .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ravioli cu chorizo- proaspeti
  • 300 gr mazare proaspata in pastai
  • 300 gr rosii cherry
  • 200 gr carnat picant chorizo
  • 100 ml ulei masline
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu chorizo si mazare verde:

  1. Mazarea verde se spala si se curata.
  2. Se pun la fiert ravioli in multa apa fierbinte cu sare .
  3. Respectati timpul de fierbere indicat pe ambalaj.
  4. Pentru economisirea de timp , apa si energie calorica , se fierb ravioli in acelasi timp cu mazarea verde .
  5. Carnatul chorizo se feliaza rondele .
  6. Rosioarele se spala si se taie jumatati .
  7. Intr-un Wok incapator se prajeste usor carnatul chorizo .
  8. Adaugati sa se soteze usor si jumatatile de cherry.
  9. Ravioli si mazarea se scurgde apa in care au fiert si se pun in tigaia cu chorizo si rosii .
  10. Amestecati si condimentati cu piper .
  11. Gustati si sarati daca mai este necesar .
  12.  Serviti pastele cat sunt calde .
  13.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Am fost foarte incantata cand am gasit mazare verde in pastai. Mi-a parut fina si frageda. Acasa la spalat si la curatat am avut surpriza sa constat ca sub invelisul catifelat mai era o teaca tare si atoasa. Am salvat ce am putut din pastai. Bine macar ca am ramas cu boabele !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu chorizo si mazare verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

dantes 1

23.07.2021, 13:19

Gustos!

RuxyRux 1

23.07.2021, 22:34

Ce bine arata preparatul tau Mihaela! Imi place mult ideea!

Constelatialeu 1

25.07.2021, 21:03

ravagii din astea am mancat la tine sau era altceva ?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si parmezan