Tagliatelle de spanac cu pui si lamaie

de -Miti- in Paste, 8 Mar 2012 | 2149 vizualizari

 

Rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tagliatelle cu spanac
  • 1 piept de pui
  • sucul si coaja de la 1/2 lamaie
  • 1/2 lingurita de cimbru uscat
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 2 catei de usturoi,zdrobiti
  • sare si piper negru,proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle de spanac cu pui si lamaie:

Se curata pieptul de pui si se taie in cuburi de 2 cm.


Intr-un bol se adauga zeama de la 1/2 lamaie,coaja rasa si cimbrul.Se adauga cuburile de pui si se lasa deoparte pana fierbem pastele.


Separat,fierbem pastele in apa cu sare,le scurgem si adaugam putin ulei ca sa nu se lipeasca.


Infierbantam tigaia,adaugam uleiul,apoi bucatile de pui. Prajiti in doua ture daca nu e destul de incapatoare tigaia. Cand s-au prajit bucatile de pui,adaugati usturoiul,sarea si piperul. Mai tineti 1-2 minute pe foc si serviti peste paste.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle de spanac cu pui si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

iri_iri 1

09.03.2012, 05:19

MIUTA 1

09.03.2012, 17:20

Delicios imi place

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:07

Chiar rapid si bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Penne cu spanac si rosii