Carbonara rapida

de Roxana in Paste, 17 Iun 2010 | 7376 vizualizari

 

O reteta rapida si plina de calorii, stiu :( dar bunaaaaa... :)

 

INGREDIENTE

  • 150gr bacon afumat
  • 150 gr cascaval
  • 2 linguri smantana
  • un ou
  • o ceapa medie/mica
  • parmesan
  • o lingura ulei masline
  • paste
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carbonara rapida:

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe cutie.


Taiem ceapa marunt, in cazul meu baconul ca am avut fasii, si cascavalul ca era felii :) fac rime :)


Amestecam bine smantana cu oul.


Intr-o cratita incinsa punem uleiul, calim ceapa juma de minut, adaugam baconul si calim putin. Punem smantana batuta cu oul si incorporam. Adaugam si cascavalul si daca e nevoie putin lapte(50ml). Amestecam pana cascavalul e topit si GATA :)


Punem paste intr-o farfurie, sosul peste si presaram parmesan deasupra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carbonara rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Adinacarla 1

25.06.2010, 01:56

vik 1

03.07.2010, 09:00

ca sa nu se "branzeasca " smantana( frisca lichida) eu folosesc doar galbenus de ou si il adaug dupa ce retrag tigaia de pe foc, amestecand repede.

Roxana 1

04.07.2010, 12:13

da vik, buna idee. e adevarat ca se branzeste putin. dar trece oricum

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macaroane la cuptor