Taitei chinezesti picanti cu oua ochiuri

de Satisfyyourcravings in Paste, 9 Mar 2016 | 597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de 2 cm ghimbir proaspat
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 linguri otet din orez
  • 3 linguri ulei de susan
  • 1 varza chinezeasca
  • 500 grame broccoli
  • 250 grame taitei
  • 200 grame sparanghel
  • 4 oua mari
  • ulei de masline
  • sos picant (eu am folosit Sriracha)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei chinezesti picanti cu oua ochiuri:

Ghimbirul si usturoiul se dau pe razatoarea fina si se amesteca cu sosul de soia, otetul, ulei de susan si piper.


Se taie varza fasii si se fierbe impreuna cu broccoli, desfacut in bucati, si taiteii, in apa sarata.


Se fierb 3 minute, apoi se adauga sparanghelul si se mai lasa 1 minut. Se scurg de apa si se amesteca cu dressingul obtinut anterior.


Se prajesc ouale intr-o tigaie, la foc mediu.


Se impart taiteii si legumele in 4 portii, se aseaza cate un ou prajit deasupra si se servesc cu sos picant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei chinezesti picanti cu oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

-Licurici- 1

10.03.2016, 08:26

yam yam yam, ce bine arata!

-Marius- 1

10.03.2016, 08:36

Geanina87 1

10.03.2016, 15:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu pesto, ciuperci si telemea