SERBET DE LEVANTICA

de Roda in Dulciuri, 22 Mai 2009 | 4206 vizualizari

 

Un serbet foarte delicat , special pentru prieteni!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de zahar,
  • 2 cani de apa,
  • 1 lingura cu varf de flori de levantica,
  • 2 1/2 linguri suc de lamaie proaspat,
  • 2 linguri vodca;
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SERBET DE LEVANTICA:

1.Intr-o cratita se pune apa si zaharul si , cand incepe sa clocoteasca si zaharul s-a dizolvat, se adauga florile de levantica si se fierb 10 minute, pe foc mic.Se ia cratita de pe foc si se lasa acoperita 10 minute.


2.Se strecoara compozitia ,care este de consistenta mierei de albine,se adauga vodca si sucul de lamaie si se amesteca bine.Se lasa sa se raceasca, dar se mai amesteca ,din cand in cand, pana se raceste bine.


3.Se pune compozitia intr-un bol de plastic,se acopera cu capac de plastic si se pune in congelator.Deseori, se scoate si se amesteca cu o lingura de lemn.Apoi, se pune compozitia intr-un blender si se turmixeaza 2-3 minute pana devine ca o alifie.Se pastreaza la rece pana la servire, in cutii de plastic inchise, de unde se scoate cu 1 ora inainte a fi servit cu un pahar cu apa rece alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "SERBET DE LEVANTICA" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Rigo Jancsi