Sfecla rosie in otet

de Bya Ralu in Conserve, 25 Feb 2014 | 4325 vizualizari

 

Am executat si eu reteta lui Ina :) multu! Inca nu stiu ce gust are ca a mea dupa 3 saptamani nu era gata, cand ma intorc in tara o gust si va spun

 

INGREDIENTE

  • 4 sfecle rosii
  • 200 g zahar
  • hrean
  • 1 l otet
  • 1 l apa
  • 3 linguri de sare
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 2 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie in otet:

Sfecla se curata de coaja si se taie cuburi sau fiecare cum doreste.


Se pun in borcane curate, spalate si uscate in cuptor.


Intre sfecla se pun si feliile de hrean, boabele de mustar si piper.


Intr-o cratita se pune otetul, apa, zaharul, sarea si foile de dafin la fiert.


Cand da in clocot se opreste si se toarna zeama in borcane (putin cate putin, iar sub fiecare borcan punem lama unui cutit).


Se pastreaza la loc rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

25.02.2014, 20:24

laura_n 1

26.02.2014, 20:03

demential de buna!

Bya Ralu 1

24.04.2014, 21:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Sfecla rosie in otet