Shaorma de pui cu cartofi

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2015 | 5266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lipie
  • 2-3 felii de piept de pui
  • 1 ceapa verde
  • 1 rosie mica
  • cartofi prajiti
  • 2 catraveti murati
  • sos ketchup/maioneza

Pentru sosul de usturoi:

  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • 2 lingurite smantana
  • oregano
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de pui cu cartofi:

Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill la prajit.

Rosia se taie feliute la fel si ceapa verde.

Lipia se pune intr-o tigaie,se lasa cateva minute pe ambele parti.

Se aseaza pieptul de pui taiat fasii,se pun cartofii prajiti,feliile de rosii,ceapa verde,castravetii murati taiati fasii,sosurile de ketchup si maioneza.

Usturoiul se piseaza,se pune putin ulei se amesteca cateva minute cu o lingurita,se pune smantana si oregano si se amesteca bine.

Se pune sosul de usturoi la final peste toate ingredientele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

miki_a 1

11.03.2015, 17:28

Bya Ralu 1

11.03.2015, 19:12

monik80 1

17.03.2015, 18:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci in sos de rosii - Simplu si rapid

de laura_n 7

ieri la 14:48

Cornuri pufoase cu magiun si nuci - Reteta usoara si gustoasa

pe 16.07 la 18:12

Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 16.07 la 09:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fornetti cu gogosari