Shortbread Cookies ( fursecuri fainoase)

de ionela2682 in Dulciuri, 15 Iul 2011 | 3377 vizualizari

 

Nu stiu de ce se numesc asa aceste fursecuri cert e ca nu sunt nici pe departe fainoase ..sunt pufoase ..de ti se lipesc in gura!

 

INGREDIENTE

  • 260 g faina
  •   sare
  • 200 g unt  la temperatura camerei
  • 60 grame zahar pudra
  • 1 linguritaesenta de vanilieDecor
  • ciocolata cu lapte
  • rabdare pentru ca vor sta mult la rece
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shortbread Cookies ( fursecuri fainoase):

-mixam untul bine pana devine pufos,adaugam zaharul pudra si batem pana la dizolvarea completa


-adaugam esenta de vanilie si faina


-framantam bine si dam la rece pentru cel putin 1 -2 ore


-intindem o foaie subtire de aluat si decupam fursecurile,-dam din nou la rece ,intre timp aprindem cuptorul la 180 grade


-coacem pentru 8-10 min ,sau pana devin usor aurii.


-lasam sa se raceasca ,topim ciocolata si decoram fursecurile.


http://www.joyofbaking.com/shortbreads/shortbreadcookies.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Shortbread Cookies ( fursecuri fainoase)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

15.07.2011, 23:13

ionela2682 1

16.07.2011, 10:10

RuxyRux 1

17.07.2011, 19:55

Le-am pregatii si eu anul trecut de Craciun...cu adevarat deliciu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

de Ancutsa 5

ieri la 14:11

Pizza de toamna cu aluat nedospit

de Ancutsa 5

ieri la 11:55

Supa crema de dovleac cu ghimbir servita cu grisine in sunculita crud uscata

ieri la 10:35

Desert tort cu nuca, vin alb si trandafiri

de Ancutsa 5

pe 18.10 la 22:34

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca