Desert bilute cu nuca si biscuiti

de gaby_gabytza in Dulciuri, 14 Ian 2020 | 1985 vizualizari

 

Bunatati pentru Craciun

 

INGREDIENTE

  • 700 g biscuiti
  • 150 g miez nuca
  • 400 ml suc fanta
  • 300 g unt
  • 1 esenta rom
  • 100 g zahar
  • 120 g zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 linguri cacao
  • umplutura
  • rahat
  • decor
  • nuca de cocos
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bilute cu nuca si biscuiti:

Maruntim biscuitii si nuca prin robot.

Separat amestecam zaharul pudra cu sucul, plicurile de zahar vanilat si esenta de rom

Peste biscuiti si nuca maruntite adaugam zaharul, cacaua si amestecam. Adaugam untul topit si siropul. Le amestecam bine pana se incorporeaza toate impreuna.

Incepem sa formam bilute mici din compozitie.

Dupa care luam fiecare biluta o presam in palma, adaugam o bucatica de rahat si formam inapoi biluta. Apoi o dam prin nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bilute cu nuca si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (28)

Rocsi 1

16.01.2020, 19:19

Ce delicioase sunt aceste bilute!

gaby_gabytza 1

18.01.2020, 07:10

Panacris

gaby_gabytza 1

18.01.2020, 07:11

Rocsi

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nuca pralinata (pentru prajituri)